News

27/09/2020

Decoració pis 80 m² a Cadaqués

Reforma i decoració d’un pis de 80 m² situat a Cadaqués. Mantenint l’essència original, hem treballat en una decoració actual i funcional per adaptar-lo a les necessitats del propietari. Amb mobles d’obra a mida, paviment i taula en fusta de pi natural i l’ús de microciment, aconseguim aquesta estètica mediterrània tant particular de la zona. Destaquem la integració del bany a l’habitació principal i una característica cuina a mida en total harmonia amb l’estètica global de la vivenda. Descobreix el resultat final del Pis EN i com els 80 m² s’amplien amb l’aprofitament de la llum natural i els colors neutres.

18/09/2020

Reforma Hotel Llané Petit

L’Hotel Llané Petit es troba a la idíl·lica Badia de Cadaqués just davant del mar, en plena Costa Brava. La reforma de l’hotel, de la planta baixa i primera planta amb les seves 15 habitacions, s’ha  realitzar en només 4 mesos i potser aquest ha estat un dels reptes.

Respectant els elements originals dels anys 60 que es volien conservar (xemeneia, barra i sostre de fusta de la recepció), s’ha creat una atmosfera calmada, fresca i familiar, d’acord amb l’essència de l’hotel.

Materials naturals i mobles a mida, juntament amb una il·luminació càlida, són els elements essencials de la reforma. A la planta baixa s’han prioritzat el lobby i la recepció per convertir-los en espais acollidors i confortables. A la zona d’esmorzars, on es diferencien diferents espais, s’han dissenyat mobles bufets en roure natural i ceràmica. A les habitacions, el bany és el protagonista. Amb el blau de les rajoles i els colors sorra recreem l’entorn de l’hotel a cadascuna de les habitacions.

Descobreix el resultat de la reforma de l’Hotel Llané Petit.

19/07/2020

Reforma integral d’una casa al Montseny

Direcció i gestió d’obra per la reforma integral d’una casa. Ampliació de la cuina i sala d’estar, i gran intervenció a l’exterior: construcció d’una piscina, tres zones de porxo, una de sofàs, un menjador de diari i un porxo separat amb barbacoa on una gran taula de 360 cm és la gran protagonista. Sobrietat i elegància conviuen harmònicament amb la calidesa de la llar. El mobiliari i les lluminàries de disseny s’integren en un espai neutre i atemporal que convida a ser viscut. Accedeix al Projecte Casa MD per veure el resultat.

16/06/2020

Reforma d’oficines a Figueres

Projecte executiu i gestió integral d’obra per la reforma d’unes oficines, a Figueres.

Pots veure els resultats de la reforma a Oficines AR.

16/06/2020

Projecte integral d’interiorisme

Projecte integral d’interiorisme i decoració per la reforma d’una casa situada a Vilafranca del Penedès.  Estudi d’alternatives, avantprojecte i projecte executiu.

Visita la Casa AF.

25/03/2020

Projecte d’interiorisme i decoració

Projecte d’interiorisme i decoració per la reforma d’una casa situada a Girona.

Pots veure el resultat de la reforma de la Casa SM.

25/03/2020

Estudi d’espais i reforma

Reforma d’unes oficines de 70 m² situades a Biure d’Empordà. Estudi d’espais existents, optimització per ampliar la capacitat de treballadors, proposta d’interiorisme i nova il·luminació.

Aquestes son les oficines Marcarrelage reformades.

 

25/03/2020

Decoració i estilisme Hotel Albons

Projecte de decoració i estilisme del hall d’entrada (160 m²) de l’Hotel Albons (Costa Brava, Girona).

Et mostrem el resutlat de la decoració del hall de l’hotel.

 

27/11/2019

Reforma de casa a l’Alt Empordà

Reforma d’una casa de 200 m² situada a l’Alt Empordà. Aquesta és la actual Casa LC

27/11/2019

Reforma de pis a Figueres

Reforma d’un pis de 150 m² situat a Figueres (Alt Empordà). Et presentem el nou Habitatge MP.

25/08/2019

Reforma, Interiorisme i Decoració Vivenda

Reforma, interiorisme y decoració d’un habitatge de 140 m² situat a Palamós.

Projecte executiu, amb direcció i gestió d’obra. T’ensenyem el resultat de la reforma del Pis MM.

29/07/2019

Rehabilitació casa antiga

Avantprojecte i assessorament durant la rehabilitació d’una casa antiga per destinar-la a habitatge d’ús turístic, a Navàs (Bages). Aquesta és la nova casa ara turística.

13/07/2019

Rehabilitació Apartament

Rehabilitació d’un apartament a Port de la Selva (Costa Brava nord, Alt Empordà)

Projecte executiu d’interiorisme, decoració, direcció i gestió d’obra. Descobreix el nou pis rehabilitat.

21/06/2019

Reforma i interiorisme casa a roses

Reforma d’una casa. Projecte executiu d’interiorisme i decoració, direcció i gestió d’obra. Aquesta és la nova Casa CR situada a Roses (Alt Empordà).

13/05/2019

Interiorisme i gestió d’obra habitatge

Interiorisme i gestió d’obra, per una segona residència al Baix Empordà. Habitatge de 120 msituat a Calella de Palafrugell (Baix Empordà). Aquest és el Pis MD reformat.

04/03/2019

Meeting room reestyling

Meeting room reestyling! Decoració d’una sala de reunions situada a l’Alt Empordà.

17/08/2018

Reforma i estilisme LAB

Reforma i estilisme d’una farmacia. Projecte d’ampliació de les oficines, despatx de direcció i zona de laboratori de la Farmàcia Bonmatí a Figueres.

30/06/2018

Nova Web Marta Estarriol. CONTINUEM !

Millorem amb nova Web Marta Estarriol Interiorisme, també nova pàgina de Facebook que s’afegeixen al perfil d’Instagram.

FB > @marta.estarriol.interiorisme

Instagram >  @marta_estarriol_interiorisme